Зараз на сайті |
Зараз 11 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті
|
|
 |
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Вітаю, напишіть, будь ласка, УДК на кваліфікаційну роботу, тема: Лідерство, як інструмент ефективного управління.Ключові слова:багатомірності, різносторонність, традиційний, харизматичний, раціонально-легальний, вплив, поведінка, мотивація, професійна ком
Доброго дня! УДК 316.46:331.108
Створено 18/02/2021
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Визначте, будь ласка, УДК.Організаційні основи забезпечення якості і безпечності продукціїКлючові слова: якість, безпечність, молочна сировина, густина, білок, жирність молока, бактеріальне обсіменіння, соматичні клітини, кислотність молока
Доброго дня! УДК 637.04:637.1
Створено 25/11/2020
-
Визначте, будь ласка, УДК. Особливості виробництва, контроль якості та безпечності йогурту Ключові слова: технологія, органічний молочний продукт, йогурт, лактоза, безлактозний йогурт, якість, безпечність, поживна та харчова цінність.
Доброго дня! УДК 637.05:637.146.34
Створено 25/11/2020
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
| |