19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 142 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

Покажчик_Микитюк В.М._Передмова

Біобібліографічний покажчик присвячений життю та діяльності відомого вченого-економіста  Микитюка Валерія Мар’яновича – доктора економічних наук, професора, заслуженого економіста України, дійсного члена (академіка) Міжнародної академії наук екології та безпеки життєдіяльності, почесного професора Медичного університету Докьо (Японія), ректора Житомирського національного агроекологічного університету.

До покажчика ввійшли всі наукові та навчально-методичні праці вченого за 1982–2014 роки, а також відображена участь у редколегії наукових збірників, інтерв’ю, друковані та електронні публікації про життя та діяльність. Окремою сторінкою виділена наукова школа професора – дисертації, які підготовлені під науковим керівництвом Валерія Мар’яновича. Всі документи публікуються мовою оригіналу.

Принцип розташування матеріалів – тематичний, а у середині рубрик – хронологічний та алфавітний.

Покажчик містить такі розділи:

  • Основні дати життя та діяльності Микитюка В. М.;
  • Ректор нової генерації;
  • Хронологічний покажчик публікацій;
  • Праці, опубліковані за науковою редакцією Микитюка В. М.;
  • Виступи, інтерв’ю;
  • Дисертації, підготовлені під науковим керівництвом Микитюка В. М.;
  • Література про життя та діяльність Микитюка В. М.

Бібліографічний опис надано згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Загальні вимоги та правила складання».

Скорочення слів виконано згідно з діючими стандартами: ДСТУ 3582:2013 «Інформація та документація. Бібліографічний опис. Скорочення слів і словосполучень в українській мові. Загальні вимоги та правила», ГОСТ 7.12–93 «Система стандартов по информации, библиотечному и издательскому делу. Библиографическая запись. Сокращения слов на русском языке. Общие требования и правила».

Для полегшення пошуку робіт складено предметно-тематичний та іменний покажчик співавторів. У допоміжних покажчиках наводяться посилання на відповідні номери бібліографічних описів у розділах хронологічного покажчика публікацій.
Покажчик розрахований на наукових співробітників, студентів, широке коло користувачів.

Графік роботи

8:15-17:05
Вихідні: сб, нд

Абонемент
Читальні зали

LiveZilla Live Chat Software