29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 9 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Заняття з академічної доброчесності та запобігання плагіату для студентів технологічного факультету

06.10.2022 р.

AD 06.10.2022 1

 

Цього разу, 6 жовтня 2022 року, обговорили питання доброчесної поведінки в освітньому середовищі та нульової толерантності до плагіату зі здобувачами вищої освіти зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Директор бібліотеки Наталія Завадська завітала на технологічний факультет, щоб розповісти студентам про специфіку академічного плагіату, правила чесної гри в навчальній і науковій діяльності та відповідальність учасників освітнього процесу за порушення академічної доброчесності. Розглянули види академічного плагіату та його наслідки, обговорили стратегії запобігання плагіату та віднайшли «рятівне коло» у бурхливому морі написання робіт з дотриманням академічної доброчесності.

Заняття з академічної доброчесності та запобігання плагіату для студентів технологічного факультету

 

Цього разу, 6 жовтня 2022 року, обговорили питання доброчесної поведінки в освітньому середовищі та нульової толерантності до плагіату зі здобувачами вищої освіти зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Директор бібліотеки Наталія Завадська завітала на технологічний факультет, щоб розповісти студентам про специфіку академічного плагіату, правила чесної гри в навчальній і науковій діяльності та відповідальність учасників освітнього процесу за порушення академічної доброчесності. Розглянули види академічного плагіату та його наслідки, обговорили стратегії запобігання плагіату та віднайшли «рятівне коло» у бурхливому морі написання робіт з дотриманням академічної доброчесності.

LiveZilla Live Chat Software