29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 9 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Clarivate науковцям українською (травень 2022 р.)

04.05.2022 р.

Clarivate Analytics FBШановні науковці! Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах українською. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – консультант з регіональних рішень компанії Clarivate. Слухачі, що переглянуть інформацію тривалістю понад 90% часу кожного з вебінарів, отримають сертифікати учасника. Під час реєстрації вказуйте одну і ту ж електронну пошту.

5 травня
Тема: Web of Science Core Collection для ефективної наукової діяльності

Тези: Можливості Web of Science Core Collection для науковця, викладача та адміністратора. Де знайти ключову літературу за своєю темою? Де знайти партнера або рецензента? Які установи та науковці є лідерами за даним напрямом? Як з ними зв’язатися? Які видання спеціалізуються на даній темі? Які установи фінансували такі дослідження? Як знайти відповіді на ці питання за допомогою базового пошуку з використанням операторів пошуку та символів скорочення. Як виділити найбільш цитовані роботи останніх років? Як зберегти та поділитися з колегами найцікавішими даними? Як проаналізувати вибірку документів?
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/3xwPqrN
16:15–17:15, https://bit.ly/3JRQuKG

10 травня
Тема: Профіль установи: створення, корегування, використання
Тези: Коли, навіщо і кому необхідно оцінювати публікаційну діяльність організації? Які показники можна та варто дивитися? Складнощі та шляхи подолання під час пошуку й аналізу публікацій установи. Створення та підтримання в актуальному стані профілю установи у Web of Science Core Collection. Які роботи (не) можуть потрапити в профіль організації? Як створити та експортувати в певному форматі список публікацій організації на певні роки. Відповіді на запитання.
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/37qRiHV
16:15–17:15, https://bit.ly/3jKDx9l

12 травня, 10:15–11:15
Тема: Можливості аналітичного інструменту InCites для науковця та адміністратора
Тези: Оглядовий вебінар можливостей аналітичного інструменту InCites. Які дані використовуються, які показники розраховуються? Що таке CNCI? На що звертати увагу під час аналізу здобутків установи? Як порівняти ЗВО за здобутками у певній галузі? Яка установа більш ефективна в певній галузі, чому? Критерії ефективності співпраці. Пошук партнерів для виконання проектів. Аналіз документів за певною темою. Готові автоматичні звіти та результати з урахуванням запитів користувача. Відповіді на запитання.
Реєстрація: https://bit.ly/37ZGqR1

Cерія вебінарів «Research Smarter»

24 травня, 10:15–11:15
Тема: Research Smarter: Огляд літератури на відмінно
Тези: Робота з джерелами інформації потребує певних навичок. Незалежно від того, працюєте ви над оглядом літератури чи дисертацією, опис поточного стану проблеми, аргументація вибраної теми, вибір вартих уваги джерел можуть викликати хвилювання не лише у початківців. Не знаєте, з чого почати? Відвідайте цю сесію, щоб дізнатися, як не боятися огляду літератури. Обговоримо, як знайти відповідні статті; зрозуміти, які статті вказують на перспективні дослідження; як легко збирати й цитувати посилання; як працювати з посиланнями під час написання роботи та забезпечувати успішну співпрацю зі своїми співавторами.
Реєстрація: https://bit.ly/3rRIqSK

26 травня, 10:15–11:15
Тема: SWOT-аналіз в InCites: справжній коректний аналіз за спеціалізаціями
Тези: InCites Benchmarking & Analytics на основі даних Web of Science Core Collection надає вам об’єктивні та надійні індикатори, необхідні для прийняття впевнених рішень щодо ваших досліджень. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися, як коректно аналізувати продуктивність інституцій, оцінювати співпрацю, визначати експертів у тематиці, демонструвати сильні сторони, відкривати можливості, порівнювати з аналогами тощо.
Реєстрація: https://bit.ly/3vDTqUR

 

LiveZilla Live Chat Software