29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 20 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Clarivate науковцям українською (січень 2022 р.)

19.01.2022 р.

Clarivate Analytics FBШановні науковці! Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів та інструментів на платформі Web of Science. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – консультант з регіональних рішень компанії Clarivate. Слухачі, що переглянуть інформацію тривалістю понад 90% часу кожного з вебінарів, отримають сертифікати учасника. Під час реєстрації вказуйте одну і ту ж електронну пошту.

20 січня, 16:15–17:15 – ПОВТОР від 13 січня
Тема: Аналіз грантової підтримки та ефективності співпраці у Web of Science та InCites

Тези: пошук та аналіз здобутків установ, визначення лідерів; аналіз співпраці своєї організації з іншими установами та передумови її ефективності; визначення фондів, що фінансували аналогічні дослідження; інформація щодо пошуку тем, які підтримувалися певною грантовою агенцією, та щодо наявності таких грантів у співвітчизників; відповіді на питання з реєстраційних анкет.
Реєстрація: https://bit.ly/3I0F4Cm

26 січня, 16:15–17:15
Тема: Можливості референс-менеджера EndNote для роботи з бібліографією
Тези: створення акаунту, наповнення бібліотеки через імпорт записів з Web of Science, сайтів журналів, онлайн-бібліотек, Google Scholar, додавання записів вручну; створення та впорядкування каталогу, спільний доступ до даних, використання у науковій роботі (створення звітів) та освітньому процесі; (пере)оформлення статті за форматом обраного видання за допомогою Cite While You Write™; робота з рукописом, додавання/видалення посилань, правки, версія для подання до видання; відповіді на питання з реєстраційних анкет.
Реєстрація: https://bit.ly/3FzXRCS

27 січня, 16:15–17:15
Тема: Оновлена платформа Web of Science: швидше, зручніше, ефективніше
Тези: алгоритм ефективної роботи у новому інтерфейсі Web of Science; що і як індексується на платформі та які можливості відкриває науковцям база; можливості кабінету користувача, алгоритм пошуку робіт за вказаною темою, типи помилок та способи їх уникнення, оцінка результатів, розподіл документів за роками, цитування та його аналіз, h-індекс, пов’язані записи, установи-лідери у даній галузі та можливості зв’язку з науковцями відповідних установ; вибір видань для опублікування результатів, безкоштовні публікації; варіації пошуку у Web of Science; відповіді на запитання з реєстраційних анкет.
Реєстрація: https://bit.ly/3fq2nJB

Продовжується традиція минулого року, тож кожного другого четверга місяця (лише в січні на третьому тижні) о 16:15–17:15 чекаємо Вас на вебінарах серії «Clarivate науковцям» 2022 р. Теми оголошуватимуться за місяць до початку та надсилатимуться листами-нагадуваннями про вебінари за добу та годину до початку відповідного вебінару. Усі заходи українською, безкоштовні, за умови присутності не менше ніж на 90 % основного часу вебінару передбачено випуск сертифіката учасника, що надсилається протягом трьох робочих днів не електронну скриньку, вказану при підключенні. Учасники усіх 12 вебінарів отримають додатковий сертифікат за серію. Реєстрації вже відкриті!
10 лютого
Реєстрація: https://bit.ly/3HIJ3U8
10 березня
Реєстрація: https://bit.ly/31yYJtJ
7 квітня
Реєстрація: https://bit.ly/33cT5Op
5 травня
Реєстрація: https://bit.ly/3JRQuKG
9 червня
Реєстрація: https://bit.ly/3n5brYB
7 липня
Реєстрація: https://bit.ly/3f1Aast
11 серпня
Реєстрація: https://bit.ly/3395z9N
8 вересня
Реєстрація: https://bit.ly/3zC06EC
6 жовтня
Реєстрація: https://bit.ly/3eZeSM2
10 листопада
Реєстрація: https://bit.ly/3t5Laxi
8 грудня
Реєстрація: https://bit.ly/3t2GGXY

LiveZilla Live Chat Software