25 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 19 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Ресурси Web of Science Group для успішної наукової діяльності (вересень 2021 р.)

03.09.2021 р.

Clarivate Analytics FBШановні науковці! Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів та інструментів на платформі Web of Science. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics. Слухачі, що переглянуть інформацію тривалістю понад 90% часу кожного з вебінарів, отримають сертифікати учасника. Під час реєстрації вказуйте одну і ту ж електронну пошту.

7 вересня
Тема: Нові дані, метрики та інтерфейс у Journal Citation Reports

Тези: новий інтерфейс програми Journal Citation Reports; основні показники, які можна визначити для видання; нова метрика Journal Citation Indicator (JCI); застосування інструменту підбору й оцінки видання для публікації власних результатів та формування стратегії розвитку видання; вартість публікації та де друкуватися безкоштовно; відповіді на питання.
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/3iEPMod
16:15–17:15, https://bit.ly/2VKJQkP

8 вересня
Тема: Швидке та коректне оформлення публікації з EndNote
Тези: структура статті; формати пристатейної бібліографії; зразки оформлення публікації; можливості та функції референс-менеджера EndNote; покрокова інструкція для початківців; створення акаунта, наповнення бібліотеки через імпорт записів з Web of Science, сайтів журналів, онлайн-бібліотек, Google Scholar, додавання записів вручну; бібліотеки, створення та впорядкування каталогу, спільний доступ до даних, використання у науковій роботі та освітньому процесі; оформлення та переоформлення статті за форматом обраного видання за допомогою Cite While You Write™; корегування тексту, додавання/видалення посилань, версія рукопису для подання до видання; відповіді на питання.
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/3iETkXO
16:15–17:15, https://bit.ly/3lSfHeh

9 вересня
Тема: Нові та старі можливості Web of Science Core Collection
Тези: класичні та нові функції Web of Science Core Collection; можливості даної бази для науковця, викладача та адміністратора; базовий пошук з використанням операторів пошуку та символів скорочення; пошук найбільш цитованих робіт останніх років; аналіз вибірки документів; індекс Гірша, цитованість публікації; відповіді на питання.
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/3iEoU7R
16:15–17:15, https://bit.ly/3jNua8z

Протягом року запрошуємо Вас взяти участь у щомісячній серії «Clarivate науковцям, або місце зустрічі змінити не можна». Кожного другого четверга місяця о 16:15 гарантовано буде проводитися вебінар українською. Реєстрація на всі вебінари відкрита, теми будуть оголошуватися за місяць.
14 жовтня, https://bit.ly/3hYu3FX
11 листопада, https://bit.ly/35u3DGW
09 грудня, https://bit.ly/38v8WrB

LiveZilla Live Chat Software