20 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 15 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

«Кольори єдності» – флешмоб до Дня прапора України

20.08.2021 р.

UA 2021

Зважаючи на євроінтеграційний напрям України, певно, кожному хочеться бачити наш гарний та яскравий прапор у розкішно-динамічному вирі прапорів країн ЄС. Тому до Дня прапора України відбудеться флешмоб «Кольори єдності» на підтримку нашого могутнього та славетно українського оберегу – прапора!

Ми майже не помічаємо деталі, що вирують навколо нас. Адже наш прапор символізує безкрає небо та чарівне колосся жита. Щодня, особливо влітку, ти йдеш по вулицях рідного селища або міста і навіть не помічаєш красу природи та різномаїття деталей, що оточують тебе. Тому у нас є крута пропозиція! Давай ти лише декілька днів побудеш досить уважним і роздивишся красу навколо, що нагадує тобі твій державний символ. А ще краще зафіксуєш цей момент на камеру свого смартфону, фото відправиш нам на електронку та, можливо, станеш переможцем найгарнішої або найоригінальнішої, а може, найбільш залайканішої фотографії. Переможців буде троє.

Кожного дня на сторінці у фейсбук ми будемо постити ці яскраві світлини. Поспішай доторкнутись до прекрасного та отримати безліч емоцій від того, що ти бачиш кожного дня! Фото надсилати на електронну адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..">Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.. Переможців оголосимо на початку навчального року.

LiveZilla Live Chat Software