29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 22 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Вебінар з дотримання академічної доброчесності та запобігання плагіату для аспірантів спеціальності 051 «Економіка»

07.06.2021 р.

AD Economics 04.06.2021

 

Для аспірантів Поліського національного університету спеціальності 051 «Економіка» 04 червня 2021 року було проведено вебінар з дотримання академічної доброчесності та запобігання плагіату. Спікер вебінару кандидат філологічних наук Наталія Завадська розповіла про особливості написання самостійної наукової роботи з дотриманням академічної доброчесності та високим рівнем оригінальності. А також застерегла від порушень академічної доброчесності та роз’яснила наслідки вдавання до плагіату не лише під час написання роботи та її захисту, а й у подальшій долі майбутнього науковця.

Наталія Завадська наголосила на важливості актуальності дослідження і його наукової новизни та порадила використовувати у підготовці до написання дисертації та власній публікаційній діяльності не лише вітчизняні ресурси, а й міжнародні наукометричні бази даних, як-от, Scopus та Web of Science.

Вебінар з дотримання академічної доброчесності та запобігання плагіату для аспірантів спеціальності 051 «Економіка»

Для аспірантів Поліського національного університету спеціальності 051 «Економіка» 04 червня 2020 року було проведено вебінар з дотримання академічної доброчесності та запобігання плагіату. Спікер вебінару кандидат філологічних наук Наталія Завадська розповіла про особливості написання самостійної наукової роботи з дотриманням академічної доброчесності та високим рівнем оригінальності. А також застерегла від порушень академічної доброчесності та роз’яснила наслідки вдавання до плагіату не лише під час написання роботи та її захисту, а й у подальшій долі майбутнього науковця. Наталія Завадська наголосила на важливості актуальності дослідження і його наукової новизни та порадила використовувати у підготовці до написання дисертації та власній публікаційній діяльності не лише вітчизняні ресурси, а й міжнародні наукометричні бази даних, як-от, Scopus та Web of Science.

LiveZilla Live Chat Software