20 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 7 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Ресурси Web of Science Group для успішної наукової діяльності (липень 2020 р.)

01.07.2020 р.

Clarivate Analytics FBШановні науковці! Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів та інструментів на платформі Web of Science. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics. Слухачі, що переглянуть інформацію тривалістю понад 90% часу кожного з вебінарів, отримають сертифікати учасника. Під час реєстрації вказуйте одну і ту ж електронну пошту.

6 липня, 14:15–15:15
Тема: Публікації у міжнародних виданнях

Тези: публікація у міжнародному виданні; вибір видання для публікації; безкоштовна публікація; видання, що опублікували найбільше статей за певною тематикою протягом останніх років; збереження переліку таких видань; високоцитовані роботи; чи є обмеження за кількістю авторів, установ, посилань в переліку літератури; строки рецензування і друку; структура статті, правила оформлення; що можна/не можна робити зі статтею після публікації; перевірка індексації видання у Web of Science Core Collection; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/2YGAx4j

7 липня, 14:15–15:15
Тема: Пошук і аналіз літератури у Web of Science Core Collection
Тези: робота з платформою Web of Science; пошук найцитованіших робіт за певною темою; визначення найвпливовіших установ, видань, авторів, фондів, що фінансували ці дослідження; збереження історії пошуку та налаштування повідомлень про появу нових документів або цитувань; порівняння можливостей базового та розширеного пошуку; робота із списками літератури; визначення тих, хто і де цитував роботи науковця або певний журнал, які не індексуються в Web of Science Core Collection; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/2BeDccG

8 липня, 15:15–16:15
Тема: Оновлений Journal Citation Reports
Тези: розрахунок імпакт-фактору для видань; чому не розраховується імпакт-фактор для AHCI та ESCI; квартиль, індекс оперативності, 5 річний імпакт фактор; Eigenfactor і інші показники доступні в Journal Citation Reports; показники українських видань; видання з економіки, педагогіки, права та ін., що мають імпакт фактор; оцінка видання, категорії, вибір та збереження видань певної категорії певного квартилю, формування звітів з обраними параметрами; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/31rHLLl

9 липня, 15:15–16:15
Тема: Демонстрація, аналіз і оцінка наукового доробку науковця
Тези: складнощі, що виникають при пошуку робіт певного автора; пошук та аналіз робіт науковця, що проіндексовані у Web of Science Core Collection; цитованість робіт; збільшення шансів бути процитованими; Publons|ResearcherID, ORCID, Researchgate, Google Scholar: створення, наповнення, підтримка, коректне застосування; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/2CTwclR

10 липня, 14:15–15:15
Тема: Аналітичний інструмент InCites для установи та науковця
Тези: можливості InCites; знайомство з інтерфейсом, даними доступними для аналізу, готовими звітами, формування статистики за визначеними критеріями; абсолютні та нормалізовані показники і їх розрахунок; як певна установа виглядає на світовому рівні, які теми більш успішні, завдяки чому, які партнерства більш продуктивні та ефективні; профіль установи у Web of Science: створення та оновлення; визначення перспективних партнерів за певною темою і збереження отриманих даних; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/2VwxMQW

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист із гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що Webex більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software