26 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 12 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

День здоров'я

dsc 0042216 квітня у читальному залі гуртожитку № 2 відбувся захід, присвячений Дню здоров’я. Розпочала зустріч лікар медпункту Барицька Майя Олександрівна, яка представила студентам презентацію на тему «Шкідливі звички та їх вплив на здоров’я людини» із застосуванням мультимедійних засобів.

Активну участь у заході взяли студенти гуртожитку. Акторську майстерність показали студенти факультету Обліку та фінансів Демидчук Катерина (2 курс), Зарицька Ніна (3 курс), Лук’янчук Аліна (3 курс), Слободенюк Аліна (2 курс), Стецюк Марія (3 курс), Тітіренко Олена (3 курс) та Чичирко Максим (4 курс), які зіграли у виставі «Один день з життя курця», де у віршованій формі та з гумором студенти розповідали про стан органів у людини, яка курить та вживає алкоголь. Крім цього, були проведені конкурси на ерудицію та тести з визначення здорового способу життя.

Організатори заходу висловлюють вдячність усім учасникам заходу. Особливо коменданту гуртожитку № 2 Басовій Валентині Володимирівні та студентській раді в особі студенток факультету Економіки та менеджменту Вальчук Інні та Мисливій Тетяні.

Бібліотекар Кащук К. М.

LiveZilla Live Chat Software