29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 9 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

StrikePlagiarism

Система StrikePlagiarism.com була заснована у 2002 році. Команда StrikePlagiarism з 2002 року активно займається зміною ставлення до академічного плагіату та розробкою технологічних, правових і процедурних контрзаходів. Компанія «Плагіат», що пропонує програмне забезпечення для перевірки робіт «StrikePlagiarism», працює в 20 країнах (Польща, Німеччина, Іспанія, Португалія, Румунія тощо) і охоплює понад 500 ЗВО, зокрема Університет Гумбольдта в Берліні, Софійський університет, Варшавський університет, Ягеллонський університет тощо.

Система розпізнає тексти на понад 200 мовах.

Головні компонети системи:

Інтуітивність – завантаження документа за декілька простих кроків;

Структурування – різні типи облікових записів з відмінним рівнем конфіденційності (адмін, викладач, деканат, студент, школяр тощо). Формує різні звіти за критеріями результатів перевірки, користувачів тощо;

Швидкість – результати аналізу запозичень доступні протягом декількох хвилин;

Гнучкість – система адаптуєтсья до потреб клієнта та інтегрується з LMS.

Сервіс єдиний в Україні, котрий індексує наукові журнали, які публікуються в SCOPUS такі як Oxford, Springer тощо. Іншою перевагою системи є підключення до репозиторіїв ЗВО-партнерів (понад 1 млн документів), перевіряючи роботи не лише в інтернеті, але й в закритих базах. МОН позитивно оцінило ініціативу Plagiat.pl і в 2018 компанія першою в Україні підписала Меморандум про співпрацю з Міністерством, який дозволяє українським закладам перевіряти дисертації на льготних умовах.

Графік роботи

8:15-17:05
Вихідні: сб, нд

Абонемент
Читальні зали

LiveZilla Live Chat Software