25 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 17 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Можливості платформи Web of Science для наукової діяльності (вебінари, березень 2020 р.)

18.03.2020 р.

Clarivate Analytics FBШановні науковці, запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів та інструментів на платформі Web of Science. Початок вебінарів о 16:15, тривалість – 1 година. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics.

23 березня
Тема: Вступ до наукометрії

Тези: предмет, мета та завдання наукометрії; дані, що використовуються для аналізу, їх джерело та вимоги до якості; основні показники: імпакт-фактор і його варіації, h-індекс, CNCI; коректне та некоректне застосування, причини й наслідки; застосування наукометрії для побудови стратегії розвитку наукової діяльності вченого, установи, країни; профілі установи та автора: створення та можливості.
Реєстрація:
http://bit.ly/3ajdWO8

24 березня
Тема: Ресурси Clarivate Analytics для ефективної наукової діяльності
Тези: бази даних на платформі Web of Science; основна колекція, Medline, Derwent Innovation; особливості використання баз даних платформи Web of Science; створення персонального кабінету та віддалений доступ; пошук літератури за темою дослідження, виявлення значущих робіт, науковців, організацій, журналів, аналіз грантової підтримки; збереження результатів; отримання повного тексту.
Реєстрація:
http://bit.ly/2uL75xO

25 березня
Тема: Публікації у виданнях, що індексуються у Web of Science: міфи та реальність
Тези: критерії якості наукових видань; бізнес-моделі видання; пошук видання з безкоштовною публікацією; публікаційний процес; структура статті; оформлення рукописів за форматом журналу; робота з EndNote; рецензування; причини відхилення статей; розповсюдження публікації; що недопустимо в науковій комунікації; підбір та перевірка індексації видання у Web of Science.
Реєстрація:
http://bit.ly/2TfbKS0

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист із гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що Webex більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software