25 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 17 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

Біобібліографічні покажчики

 Серія «Біобібліографія вчених ЖНАЕУ»

 Goralskyi LP pokazhchyk tit Біобібліографічний покажчик Горальський Леонід Петрович присвячений 60-річчю від дня народження доктора ветеринарних наук, професора, академіка АН ВО України, завідувача кафедри анатомії і гістології, директора науково-інноваційного інституту тваринництва та ветеринарії Житомирського національного агроекологічного університету, заслуженого діяча науки і техніки України. До покажчика увійшли всі наукові та навчально-методичні праці вченого за 1989–2020 роки. Покажчик розрахований на наукових співробітників, студентів, широке коло користувачів.
Burlaka V A pokazhchyk tit Біобібліографічний покажчик Бурлака Віктор Анатолійович присвячений 65-річчю від дня народження вченого й визначного фахівця в галузі тваринництва, професора Житомирського національного агроекологічного університету, доктора сільськогосподарських наук, академіка Академії вищої школи України, Української академії наук, завідувача кафедри годівлі тварин та технології кормів. Покажчик включає видання російською та українською мовами з 1980 по 2013 роки. Покажчик розрахований на наукових співробітників, студентів, широкого кола користувачів.
Didora V G pokazhchyk tit

Біобібліографічний покажчик Дідора Віктор Григорович присвячений 75-річчю від дня народження відомого вченого й визначного фахівця у галузі рослинництва, професора Житомирського національного агроекологічного університету, доктора сільськогосподарських наук. Покажчик включає видання російською та українською мовами з 1968 по 2013 роки. Покажчик розрахований на наукових співробітників, студентів, широкого кола читачів.

Malynovsky A S pokazhchyk tit

Біобібліографічний покажчик Малиновський Антон Станіславович присвячений 75-річчю від дня народження доктора економічних наук, професора, екс-ректора Житомирського національного агроекологічного університету. Покажчик включає видання російською та українською мовами з 1971 по 2014 роки. Покажчик розрахований на наукових співробітників, студентів, широкого кола користувачів.

 Mykytyuk V M tit

Біобібліографічний покажчик Микитюк Валерій Мар’янович присвячений 60-річчю від дня народження доктора економічних наук, професора, заслуженого економіста України, дійсного члена (академіка) Міжнародної академії наук екології та безпеки життєдіяльності, почесного професора Медичного університету Докьо (Японія), ректора Житомирського національного агроекологічного університету. До покажчика ввійшли всі наукові та навчально-методичні праці вченого за 1982–2013 роки, а також відображена участь у редколегії наукових збірників, інтерв’ю, друковані та електронні публікації про життя та діяльність. Окремою сторінкою виділена наукова школа професора – дисертації, які підготовлені під науковим керівництвом Валерія Мар’яновича. Всі документи публікуються мовою оригіналу. Покажчик розрахований на наукових співробітників, студентів, широке коло користувачів.

Біобібліографічний електронний покажчик Микитюк Валерій Мар'янович.

 Khodakivskyi Ye I tit Біобібліографічний покажчик Ходаківський Євгеній Іванович присвячений 75-річчю від дня народження доктора економічних наук, професора Житомирського національного агроекологічного університету, заслуженого діяча науки і техніки України. До покажчика увійшли наукові та навчально-методичні праці вченого з 1976 по 2013 роки, наукові праці, опубліковані за науковою редакцією Ходаківського Є. І., його поетичні збірки. Покажчик розрахований на наукових співробітників, студентів, широке коло користувачів.
 Dankevych Ye M pokazhchyk tit  Біобібліографічний покажчик Данкевич Євген Михайлович присвячений 60-річчю від дня народження директора Науково-інноваційного інституту екології та лісу, декана факультету екології і права, доктора економічних наук, професора кафедри екологічної безпеки та економіки природокористування, заслуженого працівника сільського господарства України. Покажчик включає видання російською та українською мовами з 2000 по 2017 роки. Покажчик розрахований на наукових співробітників, студентів, широкого кола користувачів.
Kovalev V B pokazhchyk 2018 tit Біобібліографічний покажчик Ковальов Віталій Борисович присвячений 80-річчю від дня народження Ковальова Віталія Борисовича – доктора сільськогосподарських наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, відомого вченого в галузі льонарства, хмелярства та технології їх переробки. До покажчика ввійшли всі наукові та навчально-методичні праці вченого за 1962–2017 роки, винаходи, стандарти, публікації про життя та діяльність. Покажчик розрахований на наукових співробітників, студентів, широке коло користувачів.
Grabar I G pokazhchyk 2019 tit Біобібліографічний покажчик Грабар Іван Григорович присвячений 65-річчю від дня народження  доктора технічних наук, професора, відмінника освіти України, академіка Академії наук вищої освіти України, академіка Академії технологічних наук України, члена Національного комітету України з теоретичної і прикладної механіки України. До покажчика ввійшли всі наукові та навчально-методичні праці вченого за 1981–2019 роки, а також відображена участь у редколегії наукових збірників, друковані та електронні публікації про життя та діяльність. Покажчик розрахований на наукових співробітників, студентів, широке коло користувачів.

Серія «Видатні постаті Житомирського національного агроекологічного університету»

Stolgane O.O. tit  Біобібліографічний покажчик Стольгане Олексій Олександрович присвячений життю та діяльності вченого в області агрохімії, органічної хімії професору Московської сільськогосподарської академії ім. К. А. Тімірязєва, Омського сільськогосподарського інституту, Житомирського сільськогосподарського інституту. 
Графік роботи

8:15-17:05
Вихідні: сб, нд

Абонемент
Читальні зали

LiveZilla Live Chat Software