24 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 22 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Можливості платформи Web of Science для наукової діяльності (вебінари, січень 2020 р.)

20.01.2020 р.

Clarivate Analytics FBШановні науковці, запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів та інструментів на платформі Web of Science. Початок вебінарів о 16:15, тривалість – 1 година. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics.

22 січня
Тема: Як опублікуватися у виданнях, що індексуються у Web of Science Core Collection

Тези: типи публікацій; світ наукових журналів; показники якісного наукового видання; публікаційний процес; рецензування; підбір видання для публікації; структура платформи Web of Science; бізнес-моделі видань або де друкуватися безкоштовно; елементи експериментальної статті; оформлення публікації за форматом обраного видання; розповсюдження публікацій; табу наукової комунікації; маркери хижацьких видань та перевірка індексації видання у Web of Science; оновлений Master Journal List та його можливості; авторські профілі Publons|ResearcherID, ORCID, ResearchGate: можливості, створення, використання; відповіді на запитання.
Реєстрація:
http://bit.ly/2R4D7fs

24 січня
Тема: Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection
Тези: технічні та наукові показники якості наукового видання; як зробити якісний науковий журнал; які практики запозичити, а яких варто уникати; можливості Web of Science Core Collection та Journal Citation Reports для розвитку журналу; ключові персони журналу: автори, редколегія, рецензенти; хто вони, чим мотивуються, де знайти найефективніших; рецензування та можливості Publons; технічні моменти оформлення видання та його розповсюдження; недоброчесні практики наукової комунікації та як їх уникати; процедура відбору видання до Web of Science Core Collection; відповіді на запитання.
Реєстрація:
http://bit.ly/2uzaBLb

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист із гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 5–10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що Webex більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software