29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 6 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Експрес-курс про продукти Web of Science group (вебінар, грудень 2019 р.)

12.12.2019 р.

bibl webinar 370Шановні науковці, запрошуємо Вас взяти участь 18 грудня у вебінарі про можливості ресурcів та інструментів на платформі Web of Science. Початок вебінару о 16:00, тривалість – 1,5 години. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics.

Тези. Платформа Web of Science: бази, можливості, обмеження. Web of Science Core Collection: склад, поля та типи пошуків (базовий, розширений у пристатейній літературі), аналіз результатів, імпакт-фактор, індекс Гірша, цитування, схожі записи.

Визначення кращих робіт, лідерів галузі, потенційних партнерів, журналів для публікації. EndNote. Створення колекції документів, оформлення статті за форматом видання, створення звітів для групи науковців. Publons|ResearcherID та Orcid: створення, наповнення, можливості та використання авторських профілів. Journal Citation Reports – колекція видань з імпакт-фактором. Можливості для авторів та журналів, пошук та збереження інформації. Master Journals List – безкоштовний відкритий перелік видань Web of Science. Перевірка індексації видання.
Попередня реєстрація за посиланням http://bit.ly/2Lb8Rxc

Після реєстрації Ви отримаєте лист із гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 5–10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що Webex більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software