19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 11 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

II Бібліотечний форум Житомирщини – 2019

14.11.2019 р.

BF 2019На базі Житомирської обласної дитячої бібліотеки відбувся II Бібліотечний форум Житомирщини – 2019 під гаслом «Бібліотека: час змін – час дій». Запрошені спікери й гості взяли участь у форумі та побували у царині дитячого розвитку й творчості. Натхненною промовою відкрила захід начальник управління культури та туризму Житомирської обласної державної адміністрації Тетяна Парфентієва. З вітальним словом виступила головний спеціаліст управління культури та туризму Житомирської ОДА Іщук Олена.

Виставка видавничої продукції для дітей від житомирських видавців «Бук-Друк» та «Полісся» не залишила байдужим жодного із гостей. Було презентовано безліч яскравої та якісної літератури для дітей.

Форум був поділений на тематичні бібліомайстерні: «Українське слово», «Дитяча книга», «Соціальний театр книги», «7Д бібліотека». Спікер однієї із тем «Бібліотека ЖНАЕУ: формат книжкового маркету», директор бібліотеки ЖНАЕУ Ігнатюк Марина Вікторівна, розповіла про переваги автоматизованої бібліотеки, академічну доброчесність та бібліотеку майбутнього.

На завершення заходу організатори форуму вручили нагороди переможцям обласного професійного конкурсу бібліотекарів «Бібліотекар: майстерність без меж» та переможцям обласного туру Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули». Форум пройшов у теплій та дружній атмосфері, усі учасники отримали безліч нової інформації та мотивації для нових звершень.

LiveZilla Live Chat Software