28 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 12 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Форум мереж ЄС та Єврошколи

71265599 1351660568349618 1878261882272350208 n3–4 жовтня 2019 року методист наукової бібліотеки та координатор Інформаційного центру ЄС при ЖНАЕУ Назарова І. С. взяла участь у Форумі мереж ЄС та Єврошкіл. Форум був організований з метою ознайомити членів мереж з останніми подіями у сфері відносин ЄС та України, дати можливість учасникам поділитися напрацьованим досвідом, інформувати щодо сучасних інструментів комунікації, включаючи соціальні мережі, співпрацю з журналістами та мультимедійні продукти. Окрім керівників Інформаційних центрів ЄС, на форумі були присутні Євроклуби України, Team Europe, EU Study Days, College of Europe, Young Eropean Ambassadors, Erasmus +Alumni та бібліотеки України.


Також до обговорення тем першого дня форуму «Україна в епоху змін» та «Євроінтеграція через призму професійної діяльності» долучилися посол ЄС, голова Представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маасікас, Міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський, Міністр освіти і науки України Ганна Новосад, заступник Міністра культури, молоді та спорту України Олександр Ярема, радник віцепрем’єр–міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.
Другий день форуму був більш продуктивними, всі працювали в групах і вели обговорення щодо напрацювань та подальшої роботи Інформаційних центрів ЄС. Робота між координаторами центрів з усієї України була плідною. Усі учасники форуму намагалися ділитися власним досвідом якомога детальніше, щоб дати поштовх один одному для розвитку своїх інформаційних центрів та євроклубів локально.

LiveZilla Live Chat Software