26 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 17 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Можливості платформи Web of Science для наукової діяльності (вебінари, вересень 2019 р.)

20.09.2019 р.

bibl webinar 370Шановні науковці, запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів та інструментів на платформі Web of Science. Початок вебінарів о 16:15, тривалість – 1 година. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics.

24 вересня
Тема: Пошук і аналіз наукової літератури на платформі Web of Science

Тези: структура і контент платформи Web of Science; бази даних, які є в українських передплатників; створення персонального кабінету користувача; синтаксис пошукового запиту; аналіз отриманих даних; збереження інформації.
Реєстрація:
http://bit.ly/2LedN3P

25 вересня
Тема: Світ наукових видань: хороші, погані та хижацькі
Тези: технічні та наукові складові якісного видання; імпакт-фактор видання; бізнес-моделі видання; можливість безкоштовної публікації; вибір видання для публікації; публікаційний процес; маркери та приклади хижацьких видань.
Реєстрація:
http://bit.ly/2U4isJm

26 вересня
Тема: Аналіз публікаційної активності науковця та установи
Тези: складнощі та шляхи вирішення ідентифікації робіт науковця і установи; можливості Publons для вченого; створення, наповнення, корегування та метрики профілю Publons; застосування ідентифікатора ResearcherID для ідентифікації робіт науковців; створення індивідуальних та колективних звітів; пошук робіт організації, аналітична оцінка отриманих даних; підготовка даних, створення, корегування профілю установи.
Реєстрація:
http://bit.ly/344zRGm

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист із гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 5–10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що Webex більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software