26 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 12 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Можливості платформи Web of Science для наукової діяльності (вебінари, липень 2019 р.)

03.07.2019 р.

bibl webinar 370Шановні науковці, запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів та інструментів на платформі Web of Science. Початок вебінарів о 16:15, тривалість – 1 година. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics.

16 липня
Тема: Чи(м) допоможе Web of Science науковцю

Тези: яку інформацію можна знайти у Web of Science; налаштування віддаленого доступу; визначення найавторитетніших публікацій; пошук повного тексту статті; визначення видання для публікації; пошук партнерів для виконання спільного проекту та фондів, зацікавлених даною темою.
Реєстрація:
http://bit.ly/2RPEqP6

17 липня
Тема: Про що говорять авторські профілі Publons, ResearcherID, ORCID та інші
Тези: коректна презентація здобутків науковця; порівняння основних авторських профілів, їхніх можливостей та функцій; створення автоматичних звітів та визначення впливовості науковця; h-index (індекс Хірша).
Реєстрація:
http://bit.ly/323zV8v

18 липня
Тема: Як опублікуватися у виданні, що індексується у Web of Science Core Collection
Тези: як підібрати видання для публікації; скільки коштує публікація; чи можна опублікуватися у міжнародному виданні безкоштовно; як оформити перелік літератури; чи можна друкуватися без рецензії; чому статті відхиляють; як не стати жертвою хижацьких видань.
Реєстрація:
http://bit.ly/2Lz3xEM

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист із гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 5–10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що Webex більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software