29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 10 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Представництво ЄС продовжує набір на EU Study Days у 2019 році

01.03.2019 р.

eu-study-daysПредставництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ продовжує набір учасників на сесії EU Study Days in Ukraine:

  • 29 сесія: 11–14 квітня у Тернополі;
    30 сесія: 6–9 червня у Сєвєродонецьку;
    31 сесія: 4–7 липня в Одесі.

До участі у сесіях Єврошколи запрошуються учасники з усіх регіонів України. Взяти участь можливо лише в одній сесії на вибір. Увага! Дати та міста можуть змінитися, про що організатори повідомлять додатково.

Єврошкола – це унікальна можливість для українських студентів та випускників ВНЗ:

  • отримати нові знання від найкращих експертів з Європейського Союзу та України;
  • вивчити ключові моменти у відносинах між Україною та Європейським Союзом у сферах політики, економіки, енергетики, безвізового режиму, освіти та прав людини;
  • поспілкуватися з представниками інституцій Євросоюзу та науковцями;
  • долучитися до мережі активної молоді для обміну досвідом та впровадження спільних ініціатив у майбутньому.

Хто може взяти участь? Студенти (останні курси) та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більше ніж три роки тому) з усіх регіонів України.

Пріоритет буде надаватися студентам та випускникам, що здобули (або здобувають) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія та філологія.

Як взяти участь? Для подання заявки на участь у EU Study Days потрібно вибрати сесію, у якій би хотіли взяти участь та заповнити відповідну анкету:

Для участі у кожній сесії буде відібрано 40 осіб з різних регіонів України. Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: а) освітній рівень студента чи випускника, б) представлення максимально можливої кількості регіонів, в) володіння англійською мовою.

EU Study Days є проектом Представництва Європейського Союзу в Україні, що дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері. Крім того, проект має на меті створити мережу української молоді, яка спілкуватиметься й надалі для обміну досвідом та впровадження разом спільних ініціатив.

Участь у Єврошколі є безкоштовною для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст.

Робочі мови Єврошколи – українська та англійська. Знання англійської мови (вміння говорити та читати англійською, а також розуміти усне мовлення) є обов’язковим для участі.

Більше інформації про EU Study Days (точні дати, методи відбору кандидатів, місця проведення) доступні на сторінці проекту у https://www.facebook.com/EUStudyDays

Контактна особа: Ірина Мовчан, директор Українського освітнього центру реформ, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Координаційна група проекту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., 097 321 47 30

Проект здійснюється в рамках інформаційної програми Представництва Європейського Союзу в Україні.

LiveZilla Live Chat Software