25 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 14 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

ЖНАЕУ разом з Unicheck перевірятиме наукові роботи на оригінальність

01.03.2019 р.

Unicheck 2019

Сервіс онлайн-пошуку плагіату «Unicheck» було представлено на Вченій Раді університету 27 лютого 2019 року. Відтепер ЖНАЕУ перевірятиме наукові роботи за допомогою сучасного сервісу пошуку на плагіат «Unicheck».

Ректор університету Олег Скидан та директор компанії ТОВ «Антиплагіат» Андрій Сідляренко підписали договір, що надає можливість доступу до сервісу «Unicheck».

«Академічна доброчесність – це не лише дотримання авторського права. Це насамперед відповідальність перед самим собою. Адже свідомий плагіат – це не лише крадіжка результатів чужої інтелектуальної праці, а й втрата свого авторитету та визнання власної непрофесійності», – зазначив ректор університету Олег Скидан.

Місія Unicheck – підвищити якість освіти в Україні завдяки впровадженню принципів академічної доброчесності в університетську культуру та покращенню академічної мотивації студентів та викладачів. Задля її реалізації проводяться конкурси з академічної доброчесності та заходи для ВНЗ України щодо покращення якості написання академічних та наукових робіт. На початку квітня 2018 року ТОВ «Антиплагіат» (Unicheck) та Міністерство освіти і науки України уклали Меморандум, згідно з яким українські виші отримали можливість протягом найближчих 7 років безкоштовно використовувати сервіс перевірки наукових робіт на плагіат.

Під час зустрічі директор «Unicheck Україна» також запросив ЖНАЕУ долучитися до безтрокової акції #СтопПлагіат – OneVoice представників освіти, зокрема ректорів та проректорів ВНЗ України, які говорять про те, як плагіат впливає на якість освіти та чому важливо дотримуватися принципів академічної доброчесності при написанні наукових робіт. Акція проводиться за підтримки Міністерства освіти та науки України та Американських Рад з міжнародної освіти (Проект сприяння академічній доброчесності в Україні (Strengthening Academic Integrity in Ukraine Project – SAIUP).

LiveZilla Live Chat Software