29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 14 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Можливості платформи Web of Science для наукової діяльності (вебінари, лютий 2019 р.)

14.02.2019 р.

bibl webinar 370Шановні науковці, запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів і інструментів на платформі Web of Science. Початок вебінарів о 16:15, тривалість – 1 година. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics.

18 лютого
Тема: Можливості платформи Web of Science для науковця.

Тези: як формується платформа Web of Science; основні ресурси доступні українськими передплатникам; можливості віддаленого доступу; пошук та аналіз наукової літератури; використання фільтрів і тегів, аналіз пристатейної літератури та схожих записів; оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, збереження результатів.
Реєстрація:
https://goo.gl/mC91Hp

19 лютого
Тема: В яких виданнях опублікувати власні дослідження.
Тези: підбір і оцінка видання для публікації; імпакт-фактор, квартиль та інші показники в Journal Citation Reports; вартість публікації; чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно; оформлення переліку літератури за форматом обраного видання EndNote on-line; перевірка індексування видання у Web of Science.
Реєстрація:
https://goo.gl/dwxt1C

20 лютого
Тема: Авторські ідентифікатори ResearcherID, Publons, Orcid: створення, корегування, функції.
Тези: складнощі у пошуку і аналізі здобутків науковця та установи; створення та підтримка в актуальному стані авторських профілів ResearcherID, Publons та ORCID; генерування звіту за публікаціями, що проіндексовані у Web of Science Core Collection, довільної групи науковців.
Реєстрація:
https://goo.gl/Csf4Tv

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист з гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 5–10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що WebeX більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software