24 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 4 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Відкриття інформаційного центру ЄС на базі бібліотеки ЖНАЕУ

05.02.2019 р.

EU7 лютого 2019 року об 11:30 відбудеться відкриття інформаційного центру Європейського Союзу на базі бібліотеки Житомирського національного агроекологічного університету. На відкриття центру завітає Й. В. Хюг Мінгареллі (Н. Е. Hugues Mingarelli), Посол Європейського Союзу в Україні, Голова Представництва Європейського Союзу в Україні.

Основна мета діяльності інформаційних центрів Європейського Союзу – поширення інформації про ЄС та його політику, надання допомоги університетам та дослідницьким центрам у навчанні студентів та проведенні дослідницької роботи з питань європейської інтеграції, а також сприяння участі студентів у дебатах з європейських питань.

7–10 лютого 2019 року на базі Житомирського національного агроекологічного університету Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ проведуть чотириденну сесію EU Study Days in Ukraine (Єврошколи). Це унікальна можливість для студентів поспілкуватися із провідними українськими експертами та фахівцями з ЄС, які прочитають серію інтерактивних лекцій про сучасний Євросоюз і стосунки між ЄС та Україною.

LiveZilla Live Chat Software