20 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 8 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Можливості платформи Web of Science для наукової діяльності (вебінари, вересень)

21.09.2018 р.

bibl webinar 370Шановні науковці, запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурсів та інструментів на платформі Web of Science. Початок вебінарів о 16:15, тривалість – 1 година. Доповідач: к.б.н. Тихонкова Ірина, фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics.

25 вересня
Тема: Оновлена платформа Web of Science. Використання ресурсу у науковій та освітній діяльності.

Тези: підбір та аналіз наукової літератури; типи та особливості видів пошуку; використання фільтрів і тегів, пошук у пристатейній літературі та схожих записах; способи отримання повного тексту у відкритому доступі, можливості Kopernio; оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, збереження результатів, спільна робота з обраною літературою; додаткові бази на платформі.
Реєстрація:
https://goo.gl/RPY51Z

26 вересня
Тема: Наукові видання для публікації власних досліджень: критерії підбору та аналізу.
Тези: ідентифікатори якісного наукового видання, бізнес моделі та вартість публікації; підбір видання для публікації; оформлення рукопису за необхідним форматом; публікаційний процес; розрахунок та особливості застосування імпакт-фактору, квартилю; оновлений Journal Citation Reports; перевірка індексування видання у Web of Science та як не стати жертвою хижацького видання.
Реєстрація:
https://goo.gl/814Br3

27 вересня
Тема: Презентація та аналіз здобутків науковця. Оптимізація звітних процедур для автора та установи.
Тези: пошук доробку науковця у Web of Science, складнощі, що можуть виникнути, їх причини та подолання; авторські ідентифікатори ResearcherID та ORCID: створення, наповнення, редагування, автоматичне створення звітів публікаційної діяльності науковця/довільної групи вчених та їх коректна оцінка.
Реєстрація:
https://goo.gl/hKjvTX

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист з гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 5–10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма WebEx, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що WebEx більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software