24 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 13 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Тестовий доступ до EBSCO протягом місяця

15.05.2018 р.

EBSCO Information Services logoЗ 11 травня по 10 червня 2018 р. наукова бібліотека університету отримала тестовий доступ до 14 повнотекстових баз даних EBSCO: Business Source Premier, ERIC, GreenFILE, Regional Business News та ін.

Business Source Premier – найпопулярніша база даних з досліджень в області бізнесу, у т. ч. маркетингу, менеджменту, інформаційних систем для менеджменту (MIS), управління виробництвом і експлуатацією (POM), бухгалтерії, фінансів та економіки, містить повні тексти більш ніж 2300 журналів і статей з 1100 рецензованих видань.

ERIC (Education Resource Information Center) забезпечує доступ до освітніх видань і ресурсів та містить більш ніж 1,3 млн записів і інформацію з журналів, включену в бази даних Current Index of Journals in Education і Resources in Education Index.

GreenFILE пропонує детальну інформацію, яка розкриває всі аспекти впливу людини на навколишнє середовище. Це зібрання наукових, державних і популярних робіт про глобальне потепління, забруднення навколишнього середовища, розвиток сільського господарства, джерела енергії, переробку відходів та ін.

Regional Business News містить повнотекстові матеріали понад 80 регіональних видань з бізнесу США.

Доступ до ресурсу з будь-якого ПК університету, у т. ч. бібліотеки, за посиланням http://search.ebscohost.com.

Для полегшення пошуку є можливість використання інтерфейсу сайту російською мовою.

Увага! Тестовий доступ до EBSCO триватиме протягом місяця.

LiveZilla Live Chat Software