19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 116 гостей і один зареєстрований користувач на сайті

  • new
  • new

Можливості платформи Web of Science для наукової діяльності (вебінари, квітень)

23.04.2018 р.

bibl webinar 370Шановні науковці, запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів і інструментів на платформі Web of Science. Початок вебінарів о 16:15, тривалість – 1 година. Доповідач: к.б.н. Тихонкова Ірина, фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics.

24 квітня
Тема: Все про ResearcherID: створення, підтримання, використання.

Тези: створення, підтримання в актуальному стані та використання авторського ідентифікатора ResearcherID; додавання публікацій у власний профіль.
Реєстрація

25 квітня
Тема: Пошук і аналіз наукової літератури у Web of Science.
Тези: базові та розширені можливості пошуку; використання фільтрів і тегів, пошук у пристатейній літературі та схожих записах; можливості Kopernio; оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, збереження результатів; додаткові бази на платформі.
Реєстрація

26 квітня
Тема: Підбір та аналіз наукових видань для публікації власних досліджень.
Тези: підбір і оцінка видання для публікації; імпакт-фактор, квартиль та інші показники в Journal Citation Reports; вартість публікації; чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно; оформлення переліку літератури за форматом обраного видання; перевірка індексування видання у Web of Science та як не стати жертвою хижацького видання.
Реєстрація

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист з гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 5–10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма WebEx, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що WebEx більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software