25 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 18 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Для студентів ЖНАЕУ влаштували «Побачення наосліп у бібліотеці»

30.09.2016 р.

den bibl 370

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек у науковій бібліотеці Житомирського національного агроекологічного університету протягом 28-30 вересня провели акцію «Побачення наосліп у бібліотеці», в рамках якої студенти обирали книги не за назвами, а за смішними анотаціями-загадками на обкладинках.

На поличках були представлені як твори сучасних скандальних письменників, так і вічно актуальна класика. Анотації дивували, веселили, часом бентежили.

«Книга про те, що чоловіків можна міняти, як рукавички, та про чоловіків, що виймають з тіла душу» - це виявився роман Марії Матіос «Чотири пори життя», за анотацією про те, «Як правильно вимовляти власне прізвище: поради логопедів-практиків» ховалась п’єса Миколи Куліша «Мина Мазайло», а під анотацією «Дім у Житомирі, у якому довго не затримуються чоловіки» - книга «Дім на горі» Валерія Шевчука

Вгадування книг за анотаціями-загадками перетворилось на справжнє змагання в обізнаності та дотепності. Особливою популярністю користувалися селфі з найцікавішою книгою. Активні учасники акції отримали у подарунок книгу.

Співробітники бібліотеки ЖНАЕУ сподіваються, що за допомогою гумору і нестандартного підходу, їм вдалося прищепити молодому поколінню любов до літератури.

LiveZilla Live Chat Software