28 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 15 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Бібліотека інформує!

23.02.2016 р.

EDDШановні викладачі та студенти університету, бібліотека інформує!

Житомирський національний агроекологічний університет приєднався до проекту ELibUkr. «Електронна бібліотека України: створення Центрів знань в університетах України» – інноваційний проект, що об’єднує бібліотеки вищих навчальних закладів, національні бібліотеки та інші організації України. Метою проекту є забезпечення доступу до світової наукової інформації, створення власних академічних ресурсів, а також інтеграція української науки та бібліотечної справи у світову наукову комунікацію.

З 1 по 29 лютого 2016 року відкрито безкоштовний тестовий доступ до ресурсів East View Information Services, Inc. періодичних видань в електронному вигляді. З детальнішою інформацією можна ознайомитись на сайті бібліотеки lib.znau.edu.ua.

Для користувачів бібліотеки продовжений тестовий доступ до матеріалів повнотекстової бази даних «Polpred.com Огляд ЗМІ» до 15.10.2016 р.

Задля поліпшення рівня інформаційного забезпечення наукової діяльності бібліотека зареєструвала електронний архів університету, який є частиною загальної електронної бібліотеки об’єднання, складовою інтегрованої інформаційної системи аграрної галузі Житомирської області.

На сайті бібліотеки авторизовані користувачі можуть скористатися послугами електронної бібліотеки для задоволення потреб не тільки в локальному доступі, але й у віддаленому (для авторизації звертайтесь до бібліотекарів).

Здійснена передплата журналів і газет на I півріччя 2016 року. Запрошуємо усіх у читальний зал періодичних видань!

LiveZilla Live Chat Software