27 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 8 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Планування сім’ї

30.10.2015 р.

IMG 4089В Україні понад 3500 жінок щорічно перебувають у кризових обставинах через небажану вагітність.

27 жовтня в читальному залі періодичних видань психолог-консультант Міжнародного благодійного фонду «Місія в Україну» провела лекцію зі студентами заочного відділення 2 курсу агрономічного факультету скороченого терміну навчання на тему «Дев’ять місяців у темряві», присвячену вагітності, абортам, плануванню сім’ї та збереженню репродуктивного здоров’я.

Питання – що робити у випадку небажаної вагітності – для багатьох жінок актуальне і вельми гостре. І легких відповідей на нього чекати не доводиться. Але вирішувати – залишати дитину чи ні – питання особисте. Однак не варто робити необдуманих вчинків. Перше, що потрібно зробити – заспокоїтися. І якщо Ви все-таки зважилися на аборт, замислитесь про наслідки! Погляньте на цей крок очима дитини, у якої Ви забираєте життя.

Юнаки та дівчата, прослухавши лекцію, зробили висновок, що кожна жінка чи сім'я повинні самостійно вирішувати, але так, щоб у майбутньому не довелося жалкувати.

«Місія в Україну» – це Міжнародний благодійний фонд, який допомагає найвразливішим верствам населення: жінкам з небажаною вагітністю й дітям-інвалідам. Всі послуги надаються абсолютно безкоштовно та анонімно. Адреса фонду: м. Житомир, вул. Старовільська, 29. Досвідчені психологи почують, зрозуміють, підтримають, а найголовніше – допоможуть знайти вихід з кризової ситуації.

Завідувач відділу наукової обробки документів
та організації каталогів бібліотеки
Одарич О. В.

LiveZilla Live Chat Software