19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 110 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Здоров’я – всьому голова!

30.10.2015 р.

IMG 4082Бережи одяг, доки новий, а здоров’я – доки молодий!
Здоров’я – всьому голова!

26 жовтня 2015 року в читальній залі ветеринарного факультету бібліотекар Павлущенко Наталія Анатоліївна за підтримки старшого викладача, кандидата ветеринарних наук Сокульського Ігора Миколайовича та за участі студентів I і II курсів було проведено виховну годину на тему «Здоров’я – всьому голова». Мета цього заходу: формування уявлення про корисні і шкідливі звички, їхній вплив на здоров’я студентів; поглиблення поняття про те, що для людини головне – це здоров’я; прищеплення вміння берегти і зміцнювати здоров’я та навичок здорового способу життя; виховування життєвої потреби бути завжди здоровим і гарним. Здоров’я, це те, що не купиш за гроші, без чого немає щастя. З давніх-давен воно цінувалося як найдорожчий скарб.

Велася розмова про шкідливі звички, а саме: наркоманію, алкоголізм, токсикоманію та тютюнопаління. Кожна з цих звичок викликає залежність людини від тієї чи іншої речовини, яку вона вживає. Проблема вживання алкоголю, тютюну і наркотиків – дуже актуальна наразі, бо споживаються вони у великій кількості. Від цього страждає все суспільство. Наслідки шкідливих звичок очевидні. Доведено, що наркотики, тютюн та алкоголь при попаданні в організм людини розносяться по крові та несприятливо діють на всі органи. Особливо це впливає на м’язові тканини і розумову діяльність.

Після завершення заходу студенти висловили свої враження, з яких витікало, що здоров’я всьому голова, і воно одне та його потрібно берегти.

Бібліотекар читального залу
ветеринарного факультету
Наталія Павлущенко

LiveZilla Live Chat Software