19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 10 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Коли кожен день – це подвиг

16.10.2015 р.

9 xETZ3 oSk13 жовтня в рамках патріотичного виховання студентської молоді та напередодні Дня захисника України на технологічному факультеті відбулася зустріч із учасником бойових дій. Організаторами цього заходу стали викладачі технологічного факультету та наукова бібліотека.

21-однорічний Олексій пішов на передову добровольцем. Розповіді цього хороброго юнака про героїчні зусилля нашої армії задля звільнення української території від окупантів не могли залишити байдужими нікого і викликали багато запитань у присутніх. Наприклад, щодо оснащення зброєю, спеціальною амуніцією, харчування, ночівлі. Олексій розповів про те, як доводилось ночувати просто неба, в спальниках, а харчуватись по-різному (в основному консервами). Студенти побачили фото обстріляних територій та відеофільм із фрагментом вогняного дощу. Студенти почули про те, як військові надавали першу медичну допомогу при вогнепальних пораненнях. Новосаб Віталій, студент 1-го курсу технологічного факультету, приміряв на себе бронежилет, каску та наколінники. Дуже багато вражень отримали відвідувачі від цієї зустрічі. Незважаючи на тяжку ситуацію, в якій знаходиться наша держава, учасник антитерористичних операцій виражає свою віру в те, що Україна переможе!

Студенти подякували за цікаву розповідь та передали військовим побратимам Олексія деякі необхідні речі (засоби особистої гігієни, продукти харчування).

Від щирого серця хочеться подякувати усім хоробрим чоловікам, які у цей тривожний час виборюють мир та спокій для нашої країни, ціною власного здоров’я, а не раз навіть життя, стають прикладом мужності та надійності для підростаючого покоління!

Наукова бібліотека, технологічний факультет

LiveZilla Live Chat Software