02 | 05 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 13 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Заходи щодо збереження та зміцнення здоров’я української молоді

06.10.2015 р.

EbeCDgL5QVUЗдоров'я має першочергове значення для особистого благополуччя, підтримки здорових сімейних відносин і здатності кожної окремої людини зробити внесок у життя суспільства.

30 вересня у приміщенні гуртожитку № 5 розпочався цикл інформаційно-просвітницьких відеотренінгів з таких тем: профілактика паління, алкоголізму, наркоманії, інтернет-залежності, ВІЛ/СНІДу. Курс відеотренінгів відкрив захід під назвою «Твоє здоров’я – твоє майбутнє». Організаторами заходу стали: Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ», працівники наукової бібліотеки та викладачі технологічного факультету, а саме Мамченко Віталій Юрійович та Вербельчук Тетяна Василівна.

2 жовтня на технологічному факультеті студенти 1-го та 2-го курсів взяли участь у тренінгу «Шкідливі звички чи здоров’я – обирайте самі». Цей захід відбувся за підтримки викладачів кафедри розведення, генетики тварин та біотехнології Кочук-Ященка Олександра Анатолійовича й Іванова Ігоря Анатолійовича.

Основна мета заходів – надати студентам відомості про такі шкідливі звички: паління, алкоголізм, наркоманія, надмірне сидіння за комп’ютером. Тренінги були насичені тематичними відеороликами, дискусіями, іграми, творчими завданнями, повчальними історіями з життя людей. Студенти переглянули фрагменти відеофільмів про безпечну поведінку в сучасному соціумі та отримали відповіді на запитання, що їх хвилювали. Сподіваємося, старання організаторів не пройшли марно і змусили студентів  університету задуматися та зробити усвідомлений вибір здорового способу життя, адже здоров’я нації – суттєвий показник суспільного та економічного розвитку держави.

Технологічний факультет,
наукова бібліотека

Відео про бібліотеку
Графік роботи

8:15-17:05
Вихідні: сб, нд

Абонемент
Читальні зали

Останні новини
Статистика
Відвідувань сьогодні:9
Відвідувань за місяць:170
Відвідувань за рік:12481
Відвідувань всього:171902
LiveZilla Live Chat Software