26 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 9 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Публікація дисертацій у відкритому доступі

23.09.2015 р.

IR science 2214 серпня набрав чинності наказ Міністерства освіти і науки України «Про оприлюднення дисертацій та відгуків офіційних опонентів» від 14 липня 2015 р. № 758.

Згідно з наказом «на офіційному веб-сайті вищого навчального закладу (наукової установи), спеціалізована вчена рада якого прийняла дисертацію (опубліковану монографію) до захисту, у розділі, в якому міститься інформація про роботу ради, розміщуються в режимі читання:

- примірник дисертації в електронному вигляді, крім дисертації, що містить державну таємницю або інформацію для службового користування, не пізніше ніж за 10 календарних днів до дати захисту дисертації, зазначеної в авторефераті дисертації, а у разі підготовки дисертації у вигляді опублікованої монографії – автореферат дисертації в електронному вигляді;

- відгуки офіційних опонентів в електронному вигляді, крім відгуків на дисертацію, що містить державну таємницю або інформацію для службового користування, не пізніше ніж за 10 календарних днів до дати захисту дисертації, зазначеної в авторефераті дисертації;

- автореферат дисертацій крім автореферату дисертації, що містить державну таємницю або інформацію для службового користування, не пізніше ніж за 30 календарних днів до дати захисту дисертації, зазначеної в авторефераті дисертації».

На виконання цього наказу кожен докторант, аспірант та пошукач має можливість розмістити автореферати та повні тексти дисертацій в Інституційному репозитарії Житомирського національного агроекологічного університету. Матеріали електронного архіву IRZNAU мають стабільний URL, метадані та індексуються пошуковими системами.

Автори можуть розмістити свої роботи самостійно. Для цього потрібно зареєструватися та надіслати лист на e-mail Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. з проханням надати доступ до відповідної колекції кафедри. За додатковою консультацією звертайтеся до бібліотекаря.

Підвищимо разом рейтинг університету долучившись до наукової спільноти світу!

LiveZilla Live Chat Software