29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 17 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Бібліотека і громада: чуємо один одного

17.06.2015 р.

IMG 483210–11 червня понад 30 активних громадян міста Житомира зібралися разом у приміщенні Житомирської обласної бібліотеки для дітей задля планування соціальних проектів і покращення життя місцевої громади. Серед учасників були представники громадських, релігійних організацій, благодійних фондів, бібліотечної громади, учні, студенти та активні громадяни.

Відео

Бібліотека Житомирського національного агроекологічного університету, за підтримки Української бібліотечної асоціації, партнера Британської ради в Україні, у рамках програми «Активні громадяни» виступила з ініціативою проведення навчань для активних громадян міста. Бібліотечною громадою також були запропоновані міні-тренінги з планування соціальної дії та написання грантів.

Мета проекту «Активні громадяни» полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах, та надання їм знань і навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та однакових можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

Проекти соціальної дії будуть розроблятися і запроваджуватися учасниками семінару на основі набутих знань та їх поглядів, щоб задовольнити потреби громади міста. Часткове або повне фінансування обраних проектів здійснюватиме Британська рада.

Ірина Гейзе, методист бібліотеки ЖНАЕУ.
Фото Вадима Бугайова.

LiveZilla Live Chat Software