23 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 15 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Виставка-експозиція «Я світ вплітаю в полотно»

30.04.2015 р.

img 057627 квітня о 12.00 у бібліотеці Житомирського національного агроекологічного університету (бульвар Старий, 7) відбулося відкриття виставки виробів із бісеру та стрічок «Я світ вплітаю в полотно». Майстриня – Вітер Зоя Дмитрівна

Зоя Дмитрівна – викладач кафедри менеджменту організацій, а разом з тим – талановита і неординарна жінка. Вона створює надзвичайно гарні речі з  бісеру, стрічок, паперу та навіть із серветок. Як зазначає сама майстриня, любов до прекрасного передалася їй ще в дитинстві від бабусі – відомої на той час швачки. Однак інтенсивно займатися декоративно-прикладним мистецтвом вона почала не так давно – у 2011 році, а вже встигла створити більше 150 виробів, серед них картини, ікони, сувеніри, вишиванки, різноманітні прикраси.

Роботи Зої Дмитрівни – це, переважно, зображення різних квітів. На картинах майстрині можна помилуватися ніжним бузком, чарівними польовими квітами, яскравими хризантемами, гордими трояндами, відчути запах сакури, і просто зануритися у спогади про тепле літо. Світ квітів, відтворений в такому мистецтві, прекрасний і магічний. Вражає фантастичний вибір кольору – від біло-золотого до яскраво-червоного.

Вироби Зої Дмитрівни радують око людей в різних містах України і за кордоном, адже свої роботи майстриня також продає або виконує на замовлення. На відкритті виставки жінка поділилась своїм творчим запалом і розповіла скільки уважності та терпіння необхідно для виконання робіт. Адже не раз доводиться щось розплітати чи переробляти, а коли вже сідає за якийсь виріб, може працювати над ним і вдень, і вночі, забуваючи про відпочинок.

Сердечно запрошуємо усіх небайдужих до краси та мистецтва завітати на виставку, яка експонуватиметься до 8 травня у читальній залі періодичних видань (бульвар Старий, 7, корпус 4, 2-й поверх). Перед звершенням виставки, спільно з дитячою бібліотекою,  відбудеться майстер-клас для співробітників, дітей співробітників та всіх бажаючих з мистецтва орігамі, вишивки бісером та стрічками, час проведення: 7 травня о 14:00.

М. Симон
Фото Вадима Бугайова

LiveZilla Live Chat Software