18 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 7 гостей і один зареєстрований користувач на сайті

  • new
  • new

Експозиція виробів з бісеру та стрічок «Я світ вплітаю в полотно»

24.04.2015 р.

Vystavka robit

27 квітня о 12.00 у бібліотеці Житомирського національного агроекологічного університету (бульвар Старий, 7) відбудеться відкриття виставки виробів з бісеру та стрічок «Я світ вплітаю в полотно». Майстриня – Вітер Зоя Дмитрівна, викладач кафедри менеджменту організацій і просто талановита жінка.

Розпочинаючи з невеликих серветок та панно, майстриня наразі вишиває картини бісером та стрічками з шовку, атласу, а також виготовляє різноманітні прикраси і сувеніри. Роботи Зої Дмитрівни – це, переважно, зображення різних квітів, які є невід’ємною частиною її життя. Вражає фантастичний вибір кольору – від біло-золотого до яскраво-червоного. Завдяки картинам майстрині можна помилуватися ніжним бузком, чарівними польовими квітами, яскравими хризантемами, гордими трояндами, відчути запах сакури, і просто зануритися у спогади про тепле літо.

Виставка експонуватиметься з 27 квітня по 8 травня у читальній залі періодичних видань (бульвар Старий, 7, корпус 4, 2-й поверх). Для справжніх шанувальників мистецтва буде проведено кілька майстер-класів з вишивки бісером та стрічками, техніки орігамі.

 

LiveZilla Live Chat Software