19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 126 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Історична година «Квіти у полі, там де Крути...»

10.03.2015 р.

Kruty

29 січня – День пам’яті Героїв Крут. Саме там, у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. Крути – це великий перелом на межі двох століть.

4 березня 2015 року на факультеті ветеринарної медицини відбулася історична година до Дня пам’яті Героїв Крут. Бібліотекар Павлущенко Н. А. розповідала про причини трагедії під Крутами, що виховує у студентів інтерес і повагу до історичного минулого своєї країни та борців за незалежність України. Проведення такого заходу формує патріотизм та спонукає до оборони і захисту Вітчизни на прикладі подвигу однолітків, розвиває інтерес до історії, героїчного минулого, виховує почуття національної гідності, гордості за свою Батьківщину та повагу до історії власного народу. Нехай пам’ять про наших героїв, що загинули під Крутами, буде вічною. І нехай їхня смерть буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину.

У заході брали участь доцент Захарін В’ячеслав Васильович та студенти 3-го курсу 1-ї та 2-ї груп ветеринарного факультету.

Бібліотекар Павлущенко Н. А.

LiveZilla Live Chat Software