28 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз один гість і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Бібліотека шукає таланти

02.12.2014 р.

img 2058

Поезія – це завжди неповторність,
Якийсь безсмертний дотик до душі.
Л. Костенко

Єдина мова людства, мова нації, мова духу, для якої не існує кордонів – поезія. Вона народжується на тернистих людських шляхах. Це велике і прекрасне творіння, що виходить з-під пера поета, здатне знаходити відгук у душах інших.

Нещодавно у бібліотеці нашого університету вперше відбулося засідання літературної студії «Поетична майстерня». До зали завітали викладачі та співробітники, які захоплюються літературою і самостійно пишуть віршовані та прозаїчні твори. Кожен аматор представив власні твори, розповів про свою творчість. Більшість поезій – внутрішні монологи, в яких розкривається непростий суперечливий світ. Особливі слова, що йдуть від серця, присвячені вітчизні, коханим, природі – усьому, що здатне зачепити душу, адже сила слова безмежна. Вірші відрізнялися оригінальним стилем, колоритністю, сміливістю пошуку нового, тому кожен із присутніх збагнув, що поетична майстерність – це неабиякий талант.

Якщо Ви в душі поет, Вас переповнює невичерпний потік емоцій, все навкруги захоплює або ж навпаки хвилює сьогодення – напишіть свої думки у поетичній формі або прозі та приходьте до літературної студії! Слідкуйте за новинами «Поетичної майстерні» – дуже чекаємо саме на Вас!

Бібліотекар художнього абонементу
Деймут В. Я.

LiveZilla Live Chat Software